Späť na blog

Letné tábory pre deti do 10 rokov - bez testov

Výber letných táborov pre deti do 10 rokov, na ktoré nepotrebujú test.

  • 22.06.2021
  • 3488

Výber letných táborov pre deti do 10 rokov, na ktoré nepotrebujú test.

Inšpirujte sa našim výberom táborov, ktoré sú vhodné pre mladšie deti. Deti do 10 rokov majú výnimku z povinných PCR testov a tak si môžu užiť slobodné leto, plné hier, výletov v kruhu rovesníkov, v čistej horskej prírode.

V pestrej ponuke táborov deti môžu zažiť hravú angličtinu, spoznávať život zvieratiek na farme, objavovať Tatry, hrať sa legom, programovať robotov…je toho toľko čo môžu zažiť. Inšpirujte sa našim pestrým výberom a porozprávajte sa s nimi, čo by sa im najviac páčilo. Prečítajte si tiež náš blog plný praktických rád pre rodičov, ktorých deti idú prvý krát do tábora.

Pestré leto pre mladšie deti v táboroch bez testov:

detsky tabor wachumbacik ponuka

Wačumbáčik od 5 rokov  

Ideálny prvý letný tábor so spaním bez rodičov pre tých najmladších dobrodruhov - Wačumbáčikov, ktorí ešte potrebujú viac pozornosti a trpezlivosti. 

detsky tabor nativejunior ponuka

Native Junior od 7 rokov  

Obľúbený jazykový tábor pre mladšie deti, kde prídu do kontaktu s reálnou angličtinou, ktorá je o každodennej komunikácii, hrách a zábave. V tábore sú slovenskí aj zahraniční lektori.

detsky tabor puranatura ponuka

Pura Natura od 6 rokov

Letný eko tábor, ktorý vtiahne mladších milovníkov zvierat a prírody do života na farme. Budeme sa starať o zvieratká, rozlišovať rastlinky, zbierať bylinky a spoznávať tajomstvá prírody.

detsky tabor constructor ponuka

Constructor od 7 rokov

Nesnívaj o ideálnom lete, postav si ho spolu s kamošmi! Lego tábor s Minecraft tematikou, v ktorom tvoju obľúbenú videohru prenesieme do reálneho sveta v horskej prírode. 

detsky tabor robotic ponuka

Robotic od 8 rokov

Postav a naprogramuj si svojho robota! Programovací tábor s robotickými stavebnicami Lego Mindstorm, ktorý kombinuje základy programovania, robotiky a zdravého pobytu v prírode. 

detsky tabor zoom ponuka

Zoom od 9 rokov

Vedátorský tábor, ktorý ponúka zaujímavé pokusy, pútavých hostí, bádanie a hravé spoznávanie sveta okolo nás. Ideálny pre mladé bystré mysle plné otázok prečo? ako? kde?… :)

detsky tabor art ponuka

Art od 8 rokov

Umelecký tábor plný tvorivých aktivít a odborne vedených workshopov v peknej horskej prírode, kde budeme spoznávať tradičné aj moderné umelecké postupy z rôznych oblastí.

detsky tabor funfaria ponuka

Funfaria od 8 rokov

Najbláznivejší jazykový tábor detských radostí s FUNangličtinou, FUNkamošmi a FUNdobružstvami! Vstúp do krajiny FUNfária, ktorá je otvorená všetkým deťom a ich nápadom.

detsky tabor tatryrelax ponuka

TatryRelax od 8 rokov

Športovo-poznávací tábor pre mladších dobrodruhov a turistov. S nami je poznávanie hôr najzábavnejšie. Každý štít, dolina, či pleso má svoj príbeh, poďme ich spoločne spoznať!

detsky tabor denny tabor ponuka

Denné tábory Bratislava  

Ideálny pre tých, ktorí už chcú zažiť Wachumbu, no nevzdajú sa pohodlia detskej izby! Pravý táborový program v najlepšom športovom stredisku X-Bionic Sphere!

wachumba denny tabor rozomberok ponuka

Denné tábory na farme Ružomberok 

Denný tábor na farme, kde sa budeme starať o zvieratká a rastlinky, spoznávať krásy prírody a učiť sa jej porozumieť. Hravou a zážitkovou formou budujeme u detí vzťah k prírode.

Celá ponuka táborov.

Zistiť viac
 

Tábory, ktoré vás môžu tiež zaujímať