Späť na blog

Nalaď sa na leto už teraz!

Skorá rezervácia táborov - výhoda pre Vás aj pre nás :) Myslite dopredu a rezervujte pre svoje deti ten ideálny letný...

  • 20.03.2020
  • 2707

Skorá rezervácia táborov - výhoda pre Vás aj pre nás :)

Myslite dopredu a rezervujte pre svoje deti ten ideálny letný tábor bez obáv už teraz. Tu je len pár inšpiratívnych dôvodov, prečo sú skoré rezervácie tak výhodné.

Prečo sa oplatí naladiť na leto čím skôr:

  • 1. Tí najrýchlejší si zaslúžia odmenu. Rezervutje si tábor do 31.1. a získajte first momnet zľavu 15€.
  • 2. Čas naplánovať si ideálne leto pre Vás aj Vaše deti. Keď viete kde, kedy a ako si Vaše deti užívajú letné zážitky, ľahšie sa Vám budú plánovať dovolenky a ďalšie aktivity na leto. Vaše deti sa zas môžu tešiť a naplánovať si spoločné zážitky v našich táboroch so svojimi kamarátmi z leta - vyskladať si svoju „partiu“ na leto.
  • 3. Istota voľných miest v táboroch. Mnohé z našich táborov, ako Adventure, Wačumbáčik, Constructor, Dance, Teatro, Horses, Tennis, Pura Natura či Next, majú kvôli zabezpečeniu kvalitného programu obmedzenú kapacitu do 30 miest, iné, ako napríklad Native, Evolution, Floorball či Fantasy, sa zvyknú vypredať ešte pred príchodom prvých letných dní. Pri skorej rezervácii máte istotu voľných miest v práve Vami vybraných táboroch.
  • 4. Naše férové zmluvné podmienky zohľadňujú možné zmeny Vašich plánov na leto. Skorá rezervácia tábora neznamená, že sa Vaše plány na leto už nemôžu meniť, práve naopak! Nie je žiaden problém presunúť rezerváciu na iný termín či tábor alebo môžete úplne zrušiť rezerváciu bez akýchkoľvek storno poplatkov až do 35 dní pred začiatkom tábora.
  • 5. Myslite na leto dopredu a rozložte si tábor na viac splátok. Vyberte deťom tie najlepšie letné zážitky už od 50€ mesačne. Čím skôr si tábor rezervujete, tým lepšie si môžete rozložit platbu na viac splátok a tým menej zaťažiť rodinný rozpočet. Informujte sa o možnosti platby na splátky na splatky@wachumba.eu.
  • 6. Výhoda nie len pre Vás, ale aj pre nás. :) Čo si budeme hovoriť, aj nám sa lepšie plánujú tábory, keď čím skôr vidíme, o ktoré je aký záujem a kde sa hlási aké zloženie detí. Vtedy môžeme začať aktívne pripravovať program a zloženie vedúcich. Zároveň vidíme, ktoré tábory sú najobľúbenejšie, a naopak, na ktorej časti ponuky potrebujeme ešte viac zamakať. :)

Tak čo? My sme už naladení na leto, pridáte sa aj Vy? Našu kompletnú letnú symfóniu táborov nájdete tu. Nalaďte sa s nami!

Wachumba Tím

Pozrite sa aktuálnu ponuku letných táborov.

Zistiť viac