Späť na blog

Wachumba tábory - príležitosť spoznávať

Letné tábory dávajú deťom príležitosť venovať sa vlastným záujmom, spoznávať samého seba i svet mimo domova či...

  • 20.03.2020
  • 2251

Letné tábory dávajú deťom príležitosť venovať sa vlastným záujmom, spoznávať samého seba i svet mimo domova či školy.

Každé dieťa je iné, jedinečné so špecifickými záujmami, predstavami o svete okolo seba, ale aj očakávaniami od letných prázdnin. Či už sa jedná o 5 ročného škôlkára alebo rebelujúceho teenagera, každý chce prežiť leto presne podľa svojich predstáv!

Pre rodičov býva často problém, ako aktívne a zmysluplne vyplniť svojim deťom čas letných prázdnin tak, aby sa venovali svojim záľubám, spoznávali svojich rovesníkov a osobnostne rástli, no zároveň bolo o nich dobre postarané a bezpečnosť bola na prvom mieste. Wachumba letné tábory, každý so špecifickým zameraním podľa záujmu a veku detí, sú ideálnym skĺbením detských očakávaní a požiadaviek rodičov. V ponuke nájdete viac ako 15 špecializovaných druhov táborov (jazykové, športové, zážitkové, umelecké,  denné ) s dĺžkou pobytu 6 až 14 dní pre vekovú kategóriu už od 5 až po 19 rokov tak, aby si každý mohol vybrať leto presne podľa seba.

Prečo poslať deti do tábora?
Táborový svet ponúka deťom ideálnu príležitosť a priestor na spoznávanie. Tí najmenší, ktorí ešte vyžadujú viacej pozornosti a starostlivosti, si môžu vyskúšať, aké je to byť prvýkrát dlhší čas mimo domova bez prítomnosti rodičov. Sú to pre nich prvé krôčiky k samostatnosti, naväzovaniu nových kamarátstiev a jedinečná skúsenosť, ktorá má veľký vplyv na ich dospievanie. Viac o týchto typoch táborov môžete nájsť tu.

Pre staršie deti a dospievajúcich teenagerov, ponúka táborový svet priestor pre ich sebarealizáciu a osobnostný rast. Nieje to len čas mimo domu strávený v kruhu rovesníkov, ale je to čas, ktorý môžu venovať svojim záľubám (tenis, floorball, jazdectvo, tanec, divadlo, umelecká tvorba, cudzie jazyky, turistika, cyklistika, lego...), nájdu nové známosti, spoznajú viac seba samého a vystúpia zo svojej komfortnej zóny. Vybrať vhodný tábor práve pre tie Vaše deti, ktorý im dá priestor na sebarealizáciu a zmysluplne strávený čas, Vám ochotne pomôžeme. Tak neváhajte a naplánujte svojim deťom ideálne leto s Wachumbou!

Pozrite si aktuálnu ponuku letných táborov.

Zistiť viac
 

Tábory, ktoré vás môžu tiež zaujímať